Μελη Online

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους
Motocikleta.Gr Market

Γ&Α ΜΟΤΟ

Αγχιάλου 146
18544 Πειραιάς
Αττικής
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Website
Phone: 2104625086

Η εταιρεία "Γιάννης Μανούζας-Ανδρέας Φίλιος Ο.Ε." με διακριτικό τίτλο Γ&Α ΜΟΤΟ,ιδρύθηκε το 2001 με έδρα το Κερατσίνι, Καλοκαιρινού & Μ.Ασίας 1 και με κύρια δραστηριότητα την πώληση ανταλλακτικών,εξοπλισμού αναβάτη & αξεσουάρ για όλες τις μοτοσυκλέτες.

Το 2004 το κατάστημά μας, με την πολύτιμη συνεισφορά του πελατειακού του κοινού, αλλάζει έδρα και μεταφέρεται στον Πειραιά,Αγχιάλου 146. Ευρισκόμενοι πλέον σε μια από τις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες της περιοχής είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες ενός ολοένα και αυξανόμενου αριθμού μοτοσυκλετιστών,έχοντας ως βασική μας αρχή τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτησή τους, όσον αφορά στο χρόνο παράδοσης και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παράλληλα,προχωρώντας ένα βήμα μπροστά και ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και απαιτήσεις της αγοράς , το Γ&Α ΜΟΤΟ είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάζει τα προιόντα του μέσω διαδικτύου. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε τα προϊόντα των καταλόγων μας και να αποστείλετε τις όποιες τυχόν ερωτήσεις έχετε,καθώς επίσης και να παραγγείλετε on-line όποιο προϊόν εσείς επιθυμείτε και με όποιον τρόπο θέλετε.

Υποστηρίζουμε όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε,τα οποία προσφέρονται με ποιοτική εγγύηση που καλύπτει και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.


Date added: 2008-11-19 10:41:02    Hits: 1628
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Φωτο Motocikleta.Gr

DSC04551.JPG
Parga7-2008-57.jpg