Μελη Online

Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους
Motocikleta.Gr Market

MOTIVAS

MOTIVAS
Αργυρουπόλεως 48 Αργυρούπολη
Αττικής
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Website
Contact Person: Δακορώνιας Αργύρης
Phone: 2109885800 - 2109901410
Fax: 2109885288
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!
Το Ευρωπαϊκό όνειρο ήρθε και στην Ελλάδα! Χαρείτε και εσείς αυτό που για τους περισσότερους Ευρωπαίους είναι  τρόπος ζωής.
Νοιώστε τη δύναμη και την απέραντη αίσθηση της ελευθερίας που σας προσφέρει απλόχερα η MOTIVAS.
Η  MOTIVAS είναι Ισπανική εταιρία η οποία συνεργάζεται κατά αποκλειστικότητα με κατασκευαστές που στόχος τους είναι να παρέχουν αξιόπιστα προϊόντα τα οποία σέβονται το περιβάλλον.
Όλα τα πρότυπα είναι κάτω από τις προδιαγραφές εφαρμοσμένης μηχανικής και προσέχοντας πολύ όλες τις διαδικασίες, μπορούμε και σας παρέχουμε προϊόντα τα οποία όχι μόνο πληρούν αλλά και υπερβαίνουν τα Ευρωπαϊκά standard.
Η Εταιρία μας Magic House είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MOTIVAS για την Ελλάδα και παρέχουμε πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και τεχνικής υποστήριξης μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργείων μας.
Η σειρά μας περιλαμβάνει βενζινοκίνητα scooter και μοτοσικλέτες κυβισμού 50, 110, 125, 150 και 250 cc , όπως επίσης τετράτροχα ATV και  Beach buggies .
Ακόμα στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικά scooter, ποδήλατα και αυτοκίνητα  όπως και προϊόντα που μπορείτε να απολαύσετε στις εξορμήσεις σας στη θάλασσα και το βουνό.
Μέσα από αυτή τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε , μπορεί κανείς να επιλέξει το ιδανικό μοντέλο ανάλογα των απαιτήσεων του.
ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ MOTIVAS !!!

Date added: 2008-12-11 05:24:36    Hits: 3565
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Φωτο Motocikleta.Gr

1.JPG
Parga7-2008-24.JPG